yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Kanatlar süresince tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Tasarım gereği yangın bapları her ahit kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve berrak tutulması yangın mevzuatına gereğince umumiyetle asayiş kurallarına uymazdır.

Sınav sonucunda eğer kapı istenilen sürede peklik ve bütadlık katkısızlarsa test icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası yangın kapısı firmaya verilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları gibi bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça haklı açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında daha yavuz anlaşılacaktır.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek derunin önemlidir. yangın kapısı Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini muhtevaerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page